SUPERMARKT TER AAR

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 131 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Supermarkt ter Aar. Meer weten? Ontdek meer

4 dec 2022 om 16:52 het vlees en rijst is ontzettend droog en flauw.
14 nov 2022 om 21:41 Heerlijk gegeten
13 nov 2022 om 9:27 Prima zeker een aanrader
11 nov 2022 om 19:18 Gewoon lekker wat die zaak brengt
8 nov 2022 om 22:51 Ik heb serieus nog nooit z'n slechte kapsalon gegeten in mijn hele leven.. het is te duur voor wat je krijgt en het vlees is ontzettend droog en flauw.. ik heb het zelf niet opgegeten maar zo weg gegooid en mijn vriendin is er ziek van geworden...
22 okt 2022 om 19:25 Weer lekker kapsalon gegeten!
16 okt 2022 om 6:38 Rijk gevulde Turkse pizza’s en ook de kapsalon is echt een maaktijd. Snelle bezorging en kwaliteit. Wij bestellen er graag.
25 sep 2022 om 15:42 Ruim 3 kwartier te laat. Pata
24 sep 2022 om 20:26 Goede hoeveelheden. We mistte alleen pita broodjes, die willen we altijd graag extra kunnen bestellen.
18 sep 2022 om 20:35 het eten arriveerde na 2 uur koud, haar in het eten
14 sep 2022 om 22:46 Deze keer was t niet zoals normaal. Helaas. Patat was niet lekker en kwam pas na 75 min.
11 sep 2022 om 22:52 Onze sex moest snel omdat het eten al zo snel kwam.. maar het was lekker hoor (de pizza ook) :)